lauantai 15. kesäkuuta 2013

Sirkus, kirkkaat värit ja näyttävyys

Sirkusharrastuksessa on jo heti alkuun kiva, jos on kivanvärinen rengas, pallo, liehuva nauha tms. Sirkuksessa on tärkeää olla aistit avoinna koko elämänkokemisenkykynsä voimalla, herkkänä kaikille nyasseille, tunnelmille ja puolille asioissa ja teoissa jatekemisentavoissa sekä kunkinpäiväisessä elämän piirissä ja elämäntavassa, sillä niiden varaan taito perustuu: on huomatava paljon ja hgerkästi elämänmakuisen tunnelmallisesti ja maisemnamaisen avarasti, jotta huyomaa, mitä on tekemässä ja mikä toimii hyvinja mikä taa sei toimi. Sininen, harmaa, musta ja metallinväri ovat tahtia hiljentäviä värejä, kun btaas kirkkaat värit ovqat eläm'änmakuisia niin kuin hyvä viisas tekemisentapakin.
Näyttävyys liittyy onnistuneisuuteen. Huomaamalla, mikä oli näyttävää, huomaamme, millaiset hetket ja meiningit luovat eheän tekemiseen tunnevoittoisesti ja aistirikkaasti keskittyneen meiningin, ja opimme niin paljon taitavammiksi.
Tunteet kertovat, onnistuimmeko vai epäonnistuimmeko. Kun valitsemme positiivisia tunteita herättävi' reittejä ja tekemisentapoja, teemme eheämmin, vahvemmin, onnistuvammin ja elämänviisaammin. Jos valitsee negatiivisdten tunnemuistojen mukaan vaikkapa miesmäisyyteen tai sotilasmaisuuteen pyrkien, niin valitsee päonnistuvia reittejä. Kunnon sotilas on urheilullinen, taitava ja paljon onnistuva, elämänviisas, ei nuiva epäonnistuja.
Luonnossa liikkuessa ja luonnon kauneutta ihaillessa tulee eheämpi elämänviisaampi olo. Se on hyväksi myösd taidoille. Jos on oikein motivoitunut, myös uskonnosta voi olla apua korkeammalle yltämisessä.
Kivannäköisyyden tavoittelu auttaa valitsemaan helposti soljuvia tekemisentapoja, temppuja jne. ja se on taidoissa kehittymiselle hyvä perusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti